Restaurace se nachází v domě, jehož základy pocházejí ze šestnáctého století, současný interiér navrhli italští architekti Lorenzo Carmelini a Katrin Herdenová. Restaurace, stejně jako hotel, k němuž patří, opakovaně získaly ceny pro kulinární podniky a ubytovací zařízení nejvyšší kategorie.
Restaurace přímo sousedí s vchodem do areálu Pražského hradu, který jako svůj soukromý vstup využíval císař Rudolf II. Z přilehlých palácových zahrad i terasy restaurace, kam se vejde šedesát strávníků, je výjimečně krásný výhled na Prahu.
S exkluzivním panoramatem ladí také sofistikované menu vysoké kvality. Erbovní pokrm šéfkuchaře Pavla Sapíka představuje steak z argentinského hovězího servírovaný s foie gras Rougié, chřestem, baby zeleninou na jemném bramborovém pyré s lanýži z Piémontu a omáčkou ze Sauternes od společnosti Baron Philippe de Rothschild.
Tato restaurace se řadí k pražské gastronomické špičce.
Pro náročné klienty si podnik připravil exkluzivní nabídku – privátní večeři servírovanou v altánku, který se nachází v zahradě přilehlého Pražského hradu. Cena kolem dvaceti tisíc zahrnuje desetichodové degustační menu pro dva, vstup do zahrad a absolutní soukromí.
Patrick