Tenhle kříženec řeznického krámku a bufetu patří k nejpopulárnějším místům mezi masožrouty v Praze. Velký podíl na tom od začátku má František Kšána mladší, zdejší řeznický mistr, který má talent na staření hovězího z českých stračen a práci s masem z přeštických vepříků, ale je též zdatným hostitelem a obchodníkem. Do řeči se pustí i s tím, kdo si přijde pro dva špekáčky, a dotyčný se nakonec nestačí divit, když si v nákupní tašce odnáší ještě domácí hořčici, kousek karabáčku na pečení nebo pražskou šunku a na místě navíc ochutná teplou domácí sekanou. Ze sortimentu Našeho masa rozhodně doporučujeme k degustaci taliány nebo některý z lahodných párků (mají je i v rohlíku), s sebou domů si nechte zabalit škvařené sádlo z přeštických prasat, salsicciu vyráběnou z telecího dováženého z nedalekých Poděbrad nebo třeba kus květové špičky, ze které připravíte excelentní tafel spitz podle klasického vídeňského receptu.
Každý večer od pondělí do středy po uzavírací době spustí obsluha od stropu stůl a prostře pro hosty, kteří sem přijdou na Večeři od řezníka. Degustační menu zahrnuje cokoliv masitého: od škvarků přes tatarák a lojovou svíčku až po steak. Vše se zapíjí slivovicí značky Žufánek.
Karolína