Přidáno do košíku

Váš košík je prázdný

cover_image

Grand Cru

Základní informace

Kde? centrum | Nové Město
Typ zařízení restaurace
Kuchyně česká | francouzská | gastronomický zážitek
Cenová hladina $$$$

Šéfkuchař Jan Punčochář patří k nejvýraznějším gastronomickým tvářím v Česku, léta bylo jeho jméno spjato s podnikem Le Terroir. Nyní můžete v barokním domku pár kroků od kostela svatého Petra opět ochutnat jeho specialitu, holuba z Anjou s mandlovou raviolou, consommé z holubích stehen, zázvorem a armagnacem. O ostatních položkách menu sám Punčochář říká, že se neřídí žádnými hranicemi – prostě vaří, co ho baví. Baví ho třeba kombinace bretaňského humra s avokádem, červenou řepou a lososovým kaviárem, carpaccio z jelena s květákem a černým lanýžem nebo dančí s petrželovými knedlíčky a špenátem. Trochu zemitější jídla naleznete na pravidelně obměňovaném poledním menu, které může tvořit třeba hustá dršťková polévka a hovězí oháňka na černém pivu. Stojí za to sledovat webové stránky Grand Cru, protože jen tak včas zjistíte, třeba že se sem na několik dní chystá michelinský šéfkuchař a bude vařit spolu s Punčochářem.

Wi-Fi zdarma
Zahrádka
Vhodné pro rodiny s dětmi
Bezbariérový přístup
Pet friendly
Platební karta

Jen tak mezi námi

Za Grand Cru stojí společnost, která je jedním z největších distributorů vína v Česku. I díky tomu je vinný lístek přehlídkou vynikajících sklepů z celého světa. Krom celých lahví si tu můžete objednat z nabídky „po skleničce“, která každý týden zahrnuje několik perlivých vín, včetně těch z Champagne, a k tomu navíc pět vín červených a pět bílých.

Giulia
maskot agp

Adresa

Grand Cru Lodecká 1181/4 Praha 1 – Nové Město 110 00